Wie ben ik?

Wie ben Ik?


Naam: Annelies Willems

Geboren: 29 januari 1979 te Leuven

Woonachtig: Everberg


Levensverhaal


Al op vroege leeftijd wist ik dat er een danspassie in mij zat.  De douche, de gang, living, slaapkamper,... waren niet veilig voor mijn eerste danspassen en zangkunsten.  Al was het in mijn jonge jaren slechts achter gesloten deuren dat ik deze vertoonde.


Toen ik 21 was, besloot ik toch om me in te schrijven in een dansschool.  In deze dansschool werd me gevraagd om mee te dansen in de demogroep.  Voor mij was dit een eer en een droom die waarheid werd.  Na enkele jaren verhuisde ik van Limburg terug naar het thuisfront.


Ik ging op zoek naar een nieuwe dansschool in de regio waar ik woonde.  Een jaar lang volgde ik hier 3 lessen per week tot ik auditie deed voor het wedstrijdteam.  Aangenomen in dit team deed ik 10 jaar mijn best om mee te dingen naar een mooie beker.


Toen ik besloot om een punt te zetten achter het wedstrijdgehalte van dansen, maakte ik de overstap naar Zumba.


Tot ik deze zomer mijn nieuwe liefde leerde kennen: "Salsation®"

Het ontstaan van Fidastic

Door mijn grote passie voor sport, dans en Salsation®, kwam het idee om hier iets mee te doen.  Voor mij betekent deze combinatie de ultieme ontspanning door inspanning.


Enkele mensen gaven mij het nodige duwtje in de rug, waardoor ik de stap zette om zelf een vereniging te starten waarin ik mijn passie kan doorgeven aan andere mensen.


Het initiatief voor de creakampen vond zijn oorsprong doordat ik een combinatie wil vinden voor al mijn passies: salsation®, lesgeven en het muzisch bezig zijn.  Op deze manier kan ik mijn pedagogisch diploma en Salsation® instructeursdiploma op een fijne manier combineren.